Concert 23 juni

Zomer(s)concert in Kraggenburg

Op zondagmiddag 23 juni 2019 om 15:00 uur, gaf Bigband Drift een zomers concert bij ‘Van Saaze’ in Kraggenburg. Tijdens het concert met de titel ‘Bigband Drift with Friends’ speelden verschillende gastmusici uit andere Bigbands mee. Zo werden de vocalen verzorgd door soul-, R&B- en rockzangeres Vera Carolince uit Lelystad en zanger Jeffrey van der Molen uit Emmeloord. Genieten van de zomer op het terras met prachtige livemuziek gespeeld door een 20-koppige bigband, was absoluut een belevenis.

 

Het tweede concert moest een zomers tintje krijgen met hits in een swingende uitvoering. En zomers werd het! Serieuze temperaturen van boven de 30 graden zorgden voor een fantastische sfeer, ook al was de schaduw schaars. Met hulp van restaurant ‘van Saaze’ werden er een paar grote parasols aangerukt om de muzikanten tegen nog rodere hoofden te beschermen. Ook menig Ipad begaf het als gevolg van de warmte, maar dat mocht de pret niet drukken.  

 

Buiten spelen met prachtig weer is voor muzikanten genieten en daarmee ook voor het publiek! De locatie biedt naast een kleine concertzaal een uitloop naar het café. Maar daar werd door de band geen gebruik van gemaakt. Als gevolg daarvan kon het publiek op het terras met een koud biertje in de hand genieten van de muzikale uitspattingen van de bigband.

Het concert is onderdeel van een vierluik dat in het teken staat van verbinding en onder andere is mogelijk gemaakt door het Prins Bernhard Cultuurfonds Flevoland en de Gemeente Noordoostpolder.